The Thriving Child Summit

The Thriving Child Summit

De cand am copii, am studiat cateva teorii sau abordari (cum ar fi RIE, win-win a dr. Gordon, comunicarea non-violenta, Laura Markham) de parenting cu care am rezonat. Si totusi, efectele benefice durabile asupra relatiei cu copiii pe care le promiteau acele abordari se lasau asteptate. Pana cand, la inceputul anului 2016, am descoperit organizatia pentru parinti Hand in Hand (Parenting by Connection), fondata si inspirata in mod activ, zi de zi, de Patty Wipfler. Patty, sprijinita de o echipa intreaga de parinti formati (printre care sper sa ma numar si eu anul viitor) propune 5 instrumente simple si uluitor de eficace pentru o insanatosire a relatiilor, rezolvare a conflictelor, solutionare a problemelor.

Recent, Patty s-a implicat intr-un nou eveniment online, gratuit, pentru parinti: The Thriving Child Summit. Si pentru ca Hand in Hand si ideile lui Patty mi-au schimbat viata in bine, definitiv si imediat, ma inscriu automat la acest eveniment in care Patty s-a implicat. Si va spun si voua despre el 🙂

Summit-ul are loc intre 1 si 10 octombrie si daca va inscrieti la el, veti primi instiintari si acces la interviurile si bonusurile pe care le ofera. Majoritatea temelor sunt foarte interesante pentru mine si astept in mod deosebit sa ascult idei si descoperiri stiintifice despre cum il ajuti pe copil sa fie sanatos fara sa folosesti medicamente in exces, efectele glutenului asupra organismului, anxietate si depresie la copii si, evident, interviul cu Patty.

Daca va inscrieti la eveniment si vizionati unele interviuri, m-as bucura tare mult sa-mi spuneti parerile voastre si daca/cum v-a ajutat.

 

Ti-a placut articolul? Mai treci pe la mine 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *