Eveniment Hand in Hand la Bucuresti

Sunt tare bucuroasa sa le (re)vad in persoana pe minunatele Ravid Aisenman Abramsohn, Leader Regional Hand in Hand Parenting in Europa, si Otilia Mantelers, Leader Hand in Hand Parenting in Romania, printr-un eveniment care are loc pe 16 iunie. Un mesaj video din partea lui Ravid despre eveniment gasesti aici sau aici.

De cand am descoperit Hand in Hand Parenting by Connection, in urma cu 2 ani, tot ce am citit, auzit, vazut vreodata in materie de parenting mi s-a clarificat. Totul s-a aliniat armonios si am simtit ca, in sfarsit, dupa atatea zbateri sa gasesc raspunsuri greu de gasit la intrebari frecvente pe care mi le puneam ca mama, am gasit un partener puternic in organizatia Hand in Hand.

Credinta si dedicarea mea in aceasta organizatie sunt atat de mari, incat dupa cateva luni de eforturi sustinute in 2016, am fost acceptata ca parte a programului de instructor de parenting. Dar despre asta as vrea sa va povestesc cu alta ocazie.

Fie ca vrei sa cunosti cateva lucruri despre felul real si imediat in care Hand in Hand ajuta fiecare parinte in parte prin instrumentele sale, fie ca vrei sa le auzi pe Ravid si Otilia sau te intereseaza tema evenimentului de pe 16 iunie, sau vrei sa afli mai multe dspre cartea in romana care va fi lansata atunci, iti recomand sa participi.

Iata detaliile trimise de Parenting Academy despre eveniment:

Ravid Aisenman Abramsohn va veni in Romania pentru conferinta „Furtunile emotionale la copii si parinti” ce va avea loc pe 16 iunie la RIN Grand Hotel. Conferinta poate fi urmarita si online, atat live cat si inregistrata. Inscrierile se pot face aici, atat in sala cat si pentru vizionarea online. Ca o noutate, cei care urmaresc conferinta online vor putea adresa intrebari pe WhatsApp in timp real.

Vom discuta despre:

                – plansul copilului si crizele de furie

                – ce faci atunci cand copilul petrece prea mult timp la televizor

                – cum faci atunci cand copilul te refuza indiferent ce ii ceri

                – cum folosesti timpul special in relatia cu copilul tau

                – beneficiile ascultarii

                – cum sa ma joc cu copilul

                – ce inseamna concret sa intru in lumea lui

Sper sa-ti fie de folos!

Ti-a placut articolul? Mai treci pe la mine 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *