Ateliere gratuite celebreaza ziua non-violentei

Daca stii cateva lucruri despre comunicarea non-violenta si/sau despre Marshall Rosenberg sau ai vrea sa afli, poate te-ar interesa sa stii ca ieri, 2 octombrie, a fost ziua non-violenței.

Ca o celebrare a acestei zile si a aniversarii de pe 6 octombrie a lui Marshall Rosenberg, fondatorul procesului comunicării empatice, Madi Mihalcea, trainer de comunicare empatica in curs de certificare si membra a Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta (ACNV), organizeaza luna asta o serie de ateliere practice.

Cele 4 ateliere sunt gratuite si au loc in mediul online pentru a putea participa oricine interesat de subiect si offline la Bucuresti, pentru cine poate participa si accepta valoarea unei discutii fata-n fata.

Atelierele se vor desfasura astfel:

  • Conectare prin comunicare empatica – atelier online luni, 10 octombrie, intre 19:00 si 21:00. Ca sa te inscrii sau sa afli mai multe informatii, da click aici.
  • Conectare prin comunicare empatica – atelier offline marti, 11 octombrie, intre 18:30 si 21:15. Ca sa te inscrii sau sa afli mai multe informatii, da click aici.
  • Cuplul empatic: de la conflict la conectare – atelier offline luni, 17 octombrie, intre 18:30 si 21:15. Ca sa te inscrii sau sa afli mai multe informatii, da click aici.
  • Cuplul empatic: de la conflict la conectare – atelier online marti, 18 octombrie, intre 19:00 si 21:00. Ca sa te inscrii sau sa afli mai multe informatii, da click aici.

madi mihalceaAm cunoscut-o pe Madi in primavara asta, cand am facut cursul tinut de Ian Peatey, trainer de comunicare non-violenta si co-fondator a ACNV impreuna cu sotia lui, Monica Reu.  Am povestit putin despre cursul tinut de Ian aici.

Madi este o briza de comunicare non-violenta 🙂 si este complet dedicata muncii ei, asa ca va spun si voua aici de atelierele astea. Daca participati, m-as bucura sa aud de la voi cum vi s-a parut aici sau pe pagina mea de Facebook.

 

Ti-a placut articolul? Mai treci pe la mine 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *